Ervaringen met Sorion

Met name van de Sorion Creme hebben wij inmiddels veel enthousiaste ervaringen ontvangen. Er zijn erg veel gebruikers bij die al jaren allerlei andere producten hebben gebruikt en daar nooit geheel tevreden over waren. Wij zijn blij dat wij deze mensen nu kennis kunnen laten maken met de Sorion producten.

Wilt u ook eens een Sorion Creme uitproberen? Vraag een proefverpakking aan!

Beoordelingen, reviews en ervaringen

Wilt u ook uw ervaring delen met Sorion? Deel uw ervaring.

Joke de Jong – 22 december 2018
Na 20 jaar kloven in mijn vingers gehad te hebben, ben ik door het gebruik van Sorion crème er na 14 dagen intensief smeren vanaf. Ik eet nu weer dagelijks af en toe gluten ( de waarschijnlijke reden van de huidaandoening. Maar ook zonder gluten te eten, is mijn huid nooit zonder kloven geweest) en tot nu toe blijven mijn vingers heel. Ook de crème gesmeerd op huiduitslag van mijn kleinzoon. Na 1 week was de uitslag weg.

Plonie de Ridder – 21 september 2018
Jarenlang Psoriasis, het ergst op de (binnenkant) van handen. De vellen hingen erbij. Alle middeltjes van de dermatoloog gebruikt, van vele cremes tot aan lichttherapie. Nu: schone en rustige handen zonder kleurverschil. De kwaal is niet weg, je moet het onderhouden maar wat een verschil. Dankzij Sorion.

Anoniem – 20 september 2018
Vanaf mijn 15de heb ik al psoriasis. Ik ben nu 43 en heb erge psoriasis op mijn gehele lichaam, grote plekken op mijn boven en onderbenen, buik en rug. Op mijn ellebogen een paar kleine plekjes. Al jaren allerlei zalven gebruikt, niets hielp of het hielp maar iets. Vooral in de winter veel last van grote plaques wat niet alleen jeukt maar soms ook pijnlijk is. Tot ik Sorion zalf vorige week heb besteld na het lezen van de reviews. Ik dacht het zal toch niet zo zijn dat dit werkt? Vrijdagmiddag begonnen met smeren en de donderdag erna zijn ALLE plekken weg!! Dus binnen 1 week! Alleen nog kleurverschil t.o.v mijn bruinere huid van de zon. Mijn hele lichaam is weer glad, geen jeuk. Ik heb werkelijk gehuild, zo blij ben ik. Ik voel me weer zelfverzekerd. De hoop dat op een goede zalf die zou werken had ik al opgegeven. Dank jullie wel voor deze zalf!! Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben!!

Anoniem – 3 juni 2018
Gisteren de crème ontvangen. Gelijk op elleboog met psoriasis gesmeerd. De schilfers gingen gelijk weg. Dus de rest van mijn psoriasis lijf ga ik ook met de crème te lijf. Vind het wel vet en vraag me af hoe ik dat met kleding moet doen, het moet in mijn lijf, niet in de kleding of beddengoed

Anoniem – 22 mei 2018
Ik heb al meerdere jaren psoriasis op enkele plekken op mijn lichaam, hoofdzakelijk op ellebogen en knieën . Via de huisarts reeds meerdere zalfjes gesmeerd echter het is nooit verdwenen en bleef steeds terugkomen. Bij het gebruik van Sorion merk ik een veel beter resultaat, echter het is niet verdwenen en merk dat steeds nieuwe plekjes erbij komen, b.v. op mijn schouders, bovenbenen, enkels en rug. Ik blijf Sotion gebruiken omdat het resultaat aanmerkelijk beter is.

Anoniem – 29 mei 2017
Heerlijke vette creme. Vooral nu in de zomer. Ruikt niet zo lekker, maar dat is persoonlijk. Zeker een aanrader. Hartelijk dank.

Anoniem – 29 mei 2017
Prima creme en ik ga het zeker nog vaker gebruiken.
Lekker op mn droge benen gebruikt.

a bergen – 29 mei 2017
volgens mij gaat het werken ik heb al een tube besteld.

Anoniem – 29 mei 2017
het verminderd de jeuk en de huid voelt rustiger. De Psoriasis is niet weg maar dit is voor mij al een groot verschil.

H. Maas – 29 mei 2017
na gebruik van alle dermatologische middelen en sorioncreme tegelijk weet ik niet wat n eigenlijk geholpen heeft.

Anoniem – 29 mei 2017
Ik ben Sorion gaan gebruiken tegen mijn Psoriasis plekken. Ik gebruik het nu ongeveer 6 weken. Ik merk een grote verbetering. Al binnen 1 week verdween de plek die ik als proef 2 maal daags heb ingesmeerd. Op mijn armen zijn de plekken nu nagenoeg verdwenen (alleen nog enig kleurverschil zichtbaar). Op mijn benen zijn de plekken hardnekkiger, maar ook daar zie ik veel verbetering. Tot nu toe ben ik erg enthousiast.

Anoniem – 29 mei 2017
Is mij goed bevallen!

A.J. Vreke-Marcus – 29 mei 2017
prima inmiddels een grote tube besteld en ontvangen.

Sanne Rodenburg – 29 mei 2017
Ik heb het proefmonster gebruikt op jeukende huid door de eerste zonnestralen. Ik vond de creme kalmerend voor de huid. Smeert goed uit, geur is acceptabel. Ik vind de kleur niet fijn, het lijkt net of er pus op je huid zit.

K. Nijboer van Middendorp – 29 mei 2017
Hallo, ik geloof dat het helpt. Smeer het niet elke dag op, maar zal het zeker aanbevelen. Als het leeg is haal ik er 1 bij jullie in de winkel. Groetjes!

Will van der loop – 29 mei 2017
Ben het nu ca 4 weken aan het gebruiken en mijn ervaring is zeer positief mijn psoriasis van m’n hoofdhuid is met 95% afgenomen ben dus zeer in m’n sas met dit produkt. Het resultaat van de proeftube had me al overtuigd vandaar dat ik gelijk ook de shampoo en lotion besteld had.

G. Dijkhoff – 29 mei 2017
Na het gebruik van de probeertube heb ik Sorion gebruikt bij een hele lastige soort eczeemplek. Tot mijn verrassing gaf het veel verlichting en de tube was te snel leeg en heb ik een grote tube besteld.

L.A Haex – 29 mei 2017
Ik ben tevreden met de Sorion crème!

Anoniem – 29 mei 2017
Het is een fijne creme die goed uitsmeert. Geen vet gevoel gelukkig ik gebruik het bij eczeem. Huid ziet er veel beter uit.

Francis Lachterop – 24 mei 2017
Het is een heel goed product zal het zeker aanraden aan anderen en ik ga het ook bestellen dus perfect.

Anoniem – 23 mei 2017
Ik vind de crème aan de vette kant en niet snel inwerkend. Met dank voor de proef verpakking wens ik u succes met uw bedrijf.

Anita Pater – 10 mei 2017
Ik heb al 15 jaar Psoriasis (handen en voeten), diverse zalven gebruikt, lichttherapie gehad maar niets hielp, tot ik via Facebook Sorion tegen kwam. Wat een heerlijk product, ik gebruik het 1x per dag (snachts met katoenen handschoentjes/sokjes) en mijn psoriasis is op mijn handen zo goed als verdwenen. Voeten gaat wat langzamer ivm het vele eelt. Maar ik wil niet anders meer!

Anoniem – 25 april 2017
Ik gebruik het nu ongeveer een week en ik merk heel erg verschil, de schilfers zijn veel kleiner en dunner. Mijn hoofdhuid is weer een normale kleur. Het enige nadeel is dat de jeuk die ik in het begin had van mijn psoriasis avontuur (om het maar zo te zeggen) terug is. Heel erg vervelend, maar dat neem ik nu maar even voor lief… hopelijk is dat straks ook weg…

Anoniem – 4 april 2017
Na 14 dagen smeren met de Sorion creme prima resultaat. Schilfers en jeuk weg! Als het zo blijft ben ik dik tevreden.

Carlo van Beers – 2 april 2017
Waar ik 5 jaar geleden op mijn arm van voor naar achteren vol stond met psoriasis, kwam ik na 1 hormoon zalf van de doctor er al snel achter dat dit niks op ging lossen! Al snel kwam ik bij kartalin terecht waar op ik binnen een half jaar er helemaal vanaf ben gekomen. Een jaar geleden begon er psoriasis op mijn hoofd te onstaan. En hoewel je daar ook wel kartalin voor kunt gebruiken, is dat ook te vette substantie voor op de hoofdhuid. Toen zocht ik op internet verder en heb ik een tijdje emu shampoo gebruikt omdat dit het wel een stuk rustiger maakt. Alleen werd hier de onderliggende oorzaak niet mee opgelost. Dus ging ik verder kijken en kwam ik bij sorion terecht. Via een verhaal over de ayervedische manier van psoriasis behandelen. Één simpelweg briljant product zowel de shampoo als de head fluid. Gebruik het nu 2 a 3 weken en het is haast weg op mijn hoofdhuid. Hulde aan deze producten!

t baas – 14 maart 2017
Van alles geprobeerd en kwam Sorion tegen. Erge psoriasis op de hoofdhuid en lichter op de ellebogen. Voor op de hoofdhuid Sorion Head Fluid en Sorion Shampoo besteld. voor de ellebogen Sorion creme. We zijn nu 3 weken aan het smeren. de ellebogen zijn schoon. Op de hoofdhuid is nog een beetje rode huid aanwezig maar voor de rest is alles schoon. Onvoorstelbaar wat dit produkt doet. Geen dikke randen meer en heel belangrijk geen jeuk meer. Mijn dochter had op haar hoofd een badmuts gevoel. Alles in verdwenen. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen om Sorion te bestellen.

Gerrit Jan Drenthen – 5 maart 2017
Ik heb al 15 jaar psoriasis En heb ALLES doorlopen ( pillen poeders lichtbaden enz enz ). Proefpakket besteld nu 6 dagen alleen de ellebogen gesmeerd ZO GLAD ALS EEN EI !!! Heb nu maar gelijk 3 tube,s besteld en ga het overal proberen. Heb nu eindelijk HOOP dat dit het is.

Na jarenlange zoektocht en vele middeltjes verder denk ik in dit product het echt gevonden te hebben!- Het ruikt lekker…

Geplaatst door Rianne Bakker op maandag 8 februari 2016

Beoordelingen Sorion

Beoordeling Sorion

Deel uw ervaring met Sorion

  • Tip: omschrijf waarom u het product bent gaan gebruiken, wat u ervan gemerkt heeft en hoelang u het al gebruikt.