Ervaringen met Sorion

Met name van de Sorion Creme hebben wij inmiddels veel enthousiaste ervaringen ontvangen. Er zijn erg veel gebruikers bij die al jaren allerlei andere producten hebben gebruikt en daar nooit geheel tevreden over waren. Wij zijn blij dat wij deze mensen nu kennis kunnen laten maken met de Sorion producten.

Wilt u ook eens een Sorion Creme uitproberen? Vraag een proefverpakking aan!

Beoordelingen, reviews en ervaringen

Wilt u ook uw ervaring delen met Sorion? Deel uw ervaring.

eric van waarden – 19 januari 2021
Sinds ruim een jaar gebruik ik drie Sorion producten. En voor het eerst in 45 jaar ben ik bijna geheel vrij van huidproblemen. Met vooral de shampoo was ik blij. Ik heb al sinds mijn 15e jaar last van seborroisch eczeem. Niets van alle dermatologische producten hielp, hoogstens alleen tijdelijk. Na een maand consequent gebruik van zowel de head fluid en de shampoo was mijn hoofd voor het eerst schoon en vooral ook vrij van roos. Ook de sorion repair creme heeft uitstekend geholpen bij de psoriasis plekken op mijn lichaam. Die zijn helemaal verdwenen. Ik zou deze producten echt aan iedereen willen aanbevelen die last van bovengenoemde huidproblemen hebben. Een natuurlijk topproduct!

Jenny Vuijk – 3 november 2020
Heel erg goed, had hele erge korsten op me hoofd en gebruikte de head fluid nachts en creme overdag en waste me haar om de dag en 20 minuten in laten trekken, heel blij mee alleen kosten zijn stuk minder maar het jeukt nog steeds misschien iemand tips? Wordt helemaal gek van jeuk en kan er niet vanaf blijven, heb het op me hoofd vooral in me nek, hoop dat iemand tips heeft, verlies ook heel veel haar bad lig soms helemaal vol denk dat het ook door die psoriases komt.

Henk Koens – 7 juli 2020
10 jaar geleden door medicijn gebruik Psoriasis gekregen. Na vele jaren met Dovobet gel, Dermovate, clovate van de huisarts te hebben gebruikt wat allemaal niet hielp , ja je huid wordt er dun van! en een hele reeks natuurproducten van oa: Grahams, Dermalex, Zeezout creme, Iso urea MD balsem en nog een hele reeks middelen terecht gekomen bij Sorion creme, proefpakketje aangevraagd en gekregen. Ik was benieuwd, heb vier grote plekken op mijn onderbenen ter grote van een halve vuist en ook een grote plek op de linker knie, uiteraard ook op mijn beide ellebogen zeg maar zo,n 10 tot12 cm lang en 4/5 cm breed. 3 keer per dag smeer ik het dun in. 1e week mwah merk nog niet echt verschil, 2e week ok ik zie een hele lichte verkleuring op de vier grote plekken en m,n ellebogen. En toen ging het hard de 3e week begonnen de plekken echt zichtbaar lichter te worden. 4e week de plekken werden nog een stuk lichter tja de wil om door te blijven smeren werd als maar groter. 5e week de plekken op mijn onderbenen beginnen richting licht bruin aan te raken. 6e week de plekken op onderbenen zijn voor 80/90% verdwenen en er zitten nu alleen wat licht bruine plekken. 7e week de contouren op onderbenen en ellebogen beginnen bijna te vervagen. Ik heb tot nu toe de proefverpakking van 10 gram en bijna 1 grote tube van 60 ml verbruikt. Ja dun smeren en je doet echt lang met een tube. Ik smeer nu voor de 8e week en ga gewoon door. Ja ik ben een blij mens wat is dit geweldige creme.

Jack Grondel – 14 maart 2020
Ik heb psoriasis. Altijd mijn ellebogen en onderbenen waarvan linker erg. Het bekende beeld van geschubde huid, rood en vaak jeuk. 19 -02-2020 proeftube gekocht en geprobeerd. Zeer, echt zeer enthousiast over het resultaat meteen grotere tubes besteld. sinds 25-02-2020 twee maal daags op gedaan. Resultaat? Echt wonderlijk. Bij ellebogen praktisch weg. Benen zeer rustig, schubben weg en blijft weg. Praktisch geen jeuk. Nu nog rood en op sommigen plaatsen nog wat dik maar trekt ook heel langzaam weg. Veel geprobeerd en werkte niet en zo ging ook ik dit met sceptisch tegemoet. Maar echt dit blijf ik gebruiken. Ik geef niet gauw een positieve review en al zeker niet op deze enthousiaste wijze. Maar net als ik onder relaties hiervoor reclame maak moet ik dat ook zeker hier doen. M.v.G. Jack Grondel

Anoniem – 2 maart 2020
Wat een geweldige crème. Ik heb psoriasis al 30 jaar. Verschillende hormoonzalven en lichttherapie gehad. Omdat ik recensies van deze crème had gelezen heb ik een proefverpakking aangevraagd. Geprobeerd op een plek. Wat een geweldig resultaat. Meteen maar een grote tube besteld. Ik gebruik het nu 3 weken, maar na een paar dagen zag je al resultaat. Ik ben heel erg verbaasd dat deze crème zulke goede resultaten heeft. Het verdwijnt helemaal. Huid is super glad. Geweldig. Weg met alle dure hormoon zalven.

Anoniem – 23 februari 2020
Wauw ik kan het nog haast niet geloven. Ik had heel erg psoriasis. Ongeveer 15 jaar mee getobt. Heel vaak lichttherapie gehad en vele hormooncrèmes. Voor smeren van hormoonzalf was het afgelopen tijd té erg. Lichttherapie gehad maar na twee weken begon het al weer en wederom op punt gekomen dat het té erg was om met zalf opgelost te krijgen. Ik moest aan de pillen, eigenlijk al jaren…. toen kwam ik dit product tegen. Toch proberen, eerste tubetje is zelfs gratis! Na 1 dagje zag ik dat er wat gebeurde, na 2 dagen zag ik dat het beter werd, na 3 dagen was het bijna weg en op dag 5 zag je helemaal niks meer. Ik kon het niet geloven. Grote tube besteld om het ook op mijn hele lijf te proberen: na 1 week was alles weg! Ik smeerde 2x per dag maar ging toen het helemaal weg was over na 1x per dag of nog wat minder vaak. Ben nu zoekend hoe vaak nog nodig is om het weg te houden. Ik denk dat het nog minder vaak kan en dat het dan ook wegblijft. Ik snap er niks van dat dit product niet aangeraden wordt door dermatologen. Er zit geen troep in voor je lijf en het werkt zo goed! Ik voel me genezen. Natuurlijk weet ik dat ik de ziekte heb maar aan de buiten kant zie je niks meer. Ik ben zo gelukkig en gun het ieder ander!

Danielle Scherrens – 9 januari 2020
Tja psoriasis is niet te genezen. Heb het al van mijn zeventiende. Ben nu 59. Je moet het onderhouden. Gelijk welke zalf je ook gebruikt je moet blijven smeren. Het verschil is wel dat veel zalven op basis van cortisone zijn. Wat ertoe gebracht heeft dat mijn haar flinterdun is geworden. Sorion is een natuurlijk product. En dus beter voor mijn haar.

Diana Van Meel – 29 september 2019
Ik heb alles geprobeerd de laatste 40 jaar. Geld uitgegeven met massa’s, niets heeft geholpen. Van sorion geloofde ik het ook niet, maar weer maar weer proberen. Tot ik een foto zag van een mevrouw die heel lelijke plekken had en na een maand bijna niets meer te zien was. Toen ben ik beginnen te smeren met sorion, het was ongelooflijk dat ik na tien dagen normale mooie handen terug heb. Het nadeel is dat ik van kop tot teen psoriasis heb en dan gaat me dit vele euro’s kosten. Vind het spijtig dat er mensen met psoriasis zijn die graag ook geholpen willen worden, waarom door deze dure producten in de koude moeten blijven staan. Dit product sorion zou voor ieder van ons betaalbaar moeten zijn. Psoriasis hebben is ongelooflijk erg, waarom moeten de leveranciers rijk worden op de kap van deze vreselijke ziekte. Diana uit Genk.

Mariëlle Blom – 25 augustus 2019
Dit moet ik gewoon delen! Na een paar weken gebruik vd creme op mijn hand met psoriasis, is er heel mooi resultaat! Heel rustige huid en veel minder roodheid en ontstekingen. Tube in de keuken liggen en een paar keer per dag smeren. Heel blij mee!! Heb evt. foto’s van het begin en na een paar weken gebruik.

Michael Koopmans – 19 juni 2019
Ik heb al jaren psoriasis op mijn hoofd en twee grote plekken op mijn onderbenen. In de loop van de jaren allerlei zalfjes en lotions gebruikt ( sommige hielpen een beetje) Via internet op het spoor gekomen van Sorion crème. Ik gebruik het nu twee weken. De plakken en schilfers zijn verdwenen en de huid voelt zachter aan. Nog wel kleurverschil, maar veel minder jeuk. Ik kan dit product van harte aanbevelen. Ik heb gelijk 3 nieuwe tubes besteld. Heel erg bedankt Sorion!

A.k. Van schot – 13 juni 2019
Al vanaf mijn 20ste psoriasis aan knieen en ellebogen en handen. Jarenlang dovibet gel gebruikt wel resultaat maar kreeg hier erg dun vel van! Las op internet over het gebruik van sorion creme. Heb een aantal weken dit als proef gebruikt op mijn ellebogen. Met een goed resultaat. Ben gestopt met de dovibet en geheel over gegaan naar de sorion creme. Ook de overige plekken gaven een goed resultaat, vandaar dat ik hier mee door ga. (gebruik de creme nu ongeveer een half jaar) p.s. de reuk van de creme kon beter, maar dat neem ik op de koop toe!!

Eric Ker – 20 mei 2019
In een woord ongelofelijk. Toen ik erachter kwam dat ik psoriasis had, gegoogeld op remedies, maar het blijkt een auto-immuunziekte te zijn met alleen op recept verkrijgbare zalfjes e.d. Moeilijkdoenerij met hormoonpreparaten en al die ongein. En dan bestel je sorion crème (eind maart besteld) en binnen no time zijn al je problemen verleden tijd! Het werkt binnen paar weken en dan af en toe onderhouden. De plek op mijn knie m.b.v. schuurpapier en sorion weg (alleen paarsachtige plek nog zichtbaar, maar geen verdikking meer). Het kleine plekje bij mijn duim, nagenoeg niet meer zichtbaar. Maar belangrijkste is wel dat de plek in bilnaad binnen week geheeld was, terwijl ik daar al jaren de grootste problemen van ondervond. Constant jeuk en de plek daardoor steeds openkrabben. Heb ervoor zelfs speciaal een wc-douche a 200 euro aangeschaft paar jaar terug om het krabben te verminderen, maar dit is een aanmerkelijk goedkopere oplossing. Ik heb nu alleen nog last van nagelpsoriasis aan mijn vingernagels. Daarvoor gebruik ik sinds september vorig jaar (nu dus 9 maanden) Loceryl voor (tegen schimmelinfectie) en sinds enige tijd nu dus ook sorion crème. Maar voorlopig is dat nog niet helemaal in orde. Maar Loceryl van Galderma kan ik zeker wel aanbevelen voor wie last heeft van nagelpsoriasis. Het helpt beter dan niks doen en je hoeft het maar 1 keer per week aan te brengen.

Anoniem – 8 april 2019
Het helpt voor mijn knieën, ellebogen, maar in plooien van de huid werkt het niet en ook op mijn rug niet, hoop dat u er iets op weet,heb wel de creme weer besteld.

Anoniem – 30 maart 2019
Super creme!! Ook veel geprobeerd. Maar nog nooit zo’n rustige huid meegemaakt nu ik sorion gebruik. Ben enorm blij want ga eerdaags op vakantie en kan nu gewoon een jurk aan zonder dat je witte plakaten ziet op mijn knieën. Jammer dat je het nog niet overal kan kopen in nederland.

Joke de Jong – 22 december 2018
Na 20 jaar kloven in mijn vingers gehad te hebben, ben ik door het gebruik van Sorion crème er na 14 dagen intensief smeren vanaf. Ik eet nu weer dagelijks af en toe gluten ( de waarschijnlijke reden van de huidaandoening. Maar ook zonder gluten te eten, is mijn huid nooit zonder kloven geweest) en tot nu toe blijven mijn vingers heel. Ook de crème gesmeerd op huiduitslag van mijn kleinzoon. Na 1 week was de uitslag weg.

Plonie de Ridder – 21 september 2018
Jarenlang Psoriasis, het ergst op de (binnenkant) van handen. De vellen hingen erbij. Alle middeltjes van de dermatoloog gebruikt, van vele cremes tot aan lichttherapie. Nu: schone en rustige handen zonder kleurverschil. De kwaal is niet weg, je moet het onderhouden maar wat een verschil. Dankzij Sorion.

Anoniem – 20 september 2018
Vanaf mijn 15de heb ik al psoriasis. Ik ben nu 43 en heb erge psoriasis op mijn gehele lichaam, grote plekken op mijn boven en onderbenen, buik en rug. Op mijn ellebogen een paar kleine plekjes. Al jaren allerlei zalven gebruikt, niets hielp of het hielp maar iets. Vooral in de winter veel last van grote plaques wat niet alleen jeukt maar soms ook pijnlijk is. Tot ik Sorion zalf vorige week heb besteld na het lezen van de reviews. Ik dacht het zal toch niet zo zijn dat dit werkt? Vrijdagmiddag begonnen met smeren en de donderdag erna zijn ALLE plekken weg!! Dus binnen 1 week! Alleen nog kleurverschil t.o.v mijn bruinere huid van de zon. Mijn hele lichaam is weer glad, geen jeuk. Ik heb werkelijk gehuild, zo blij ben ik. Ik voel me weer zelfverzekerd. De hoop dat op een goede zalf die zou werken had ik al opgegeven. Dank jullie wel voor deze zalf!! Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben!!

Anoniem – 3 juni 2018
Gisteren de crème ontvangen. Gelijk op elleboog met psoriasis gesmeerd. De schilfers gingen gelijk weg. Dus de rest van mijn psoriasis lijf ga ik ook met de crème te lijf. Vind het wel vet en vraag me af hoe ik dat met kleding moet doen, het moet in mijn lijf, niet in de kleding of beddengoed

Anoniem – 22 mei 2018
Ik heb al meerdere jaren psoriasis op enkele plekken op mijn lichaam, hoofdzakelijk op ellebogen en knieën . Via de huisarts reeds meerdere zalfjes gesmeerd echter het is nooit verdwenen en bleef steeds terugkomen. Bij het gebruik van Sorion merk ik een veel beter resultaat, echter het is niet verdwenen en merk dat steeds nieuwe plekjes erbij komen, b.v. op mijn schouders, bovenbenen, enkels en rug. Ik blijf Sotion gebruiken omdat het resultaat aanmerkelijk beter is.

Anoniem – 29 mei 2017
Heerlijke vette creme. Vooral nu in de zomer. Ruikt niet zo lekker, maar dat is persoonlijk. Zeker een aanrader. Hartelijk dank.

Anoniem – 29 mei 2017
Prima creme en ik ga het zeker nog vaker gebruiken.
Lekker op mn droge benen gebruikt.

a bergen – 29 mei 2017
volgens mij gaat het werken ik heb al een tube besteld.

Anoniem – 29 mei 2017
het verminderd de jeuk en de huid voelt rustiger. De Psoriasis is niet weg maar dit is voor mij al een groot verschil.

H. Maas – 29 mei 2017
na gebruik van alle dermatologische middelen en sorioncreme tegelijk weet ik niet wat n eigenlijk geholpen heeft.

Anoniem – 29 mei 2017
Ik ben Sorion gaan gebruiken tegen mijn Psoriasis plekken. Ik gebruik het nu ongeveer 6 weken. Ik merk een grote verbetering. Al binnen 1 week verdween de plek die ik als proef 2 maal daags heb ingesmeerd. Op mijn armen zijn de plekken nu nagenoeg verdwenen (alleen nog enig kleurverschil zichtbaar). Op mijn benen zijn de plekken hardnekkiger, maar ook daar zie ik veel verbetering. Tot nu toe ben ik erg enthousiast.

Anoniem – 29 mei 2017
Is mij goed bevallen!

A.J. Vreke-Marcus – 29 mei 2017
prima inmiddels een grote tube besteld en ontvangen.

Sanne Rodenburg – 29 mei 2017
Ik heb het proefmonster gebruikt op jeukende huid door de eerste zonnestralen. Ik vond de creme kalmerend voor de huid. Smeert goed uit, geur is acceptabel. Ik vind de kleur niet fijn, het lijkt net of er pus op je huid zit.

K. Nijboer van Middendorp – 29 mei 2017
Hallo, ik geloof dat het helpt. Smeer het niet elke dag op, maar zal het zeker aanbevelen. Als het leeg is haal ik er 1 bij jullie in de winkel. Groetjes!

Will van der loop – 29 mei 2017
Ben het nu ca 4 weken aan het gebruiken en mijn ervaring is zeer positief mijn psoriasis van m’n hoofdhuid is met 95% afgenomen ben dus zeer in m’n sas met dit produkt. Het resultaat van de proeftube had me al overtuigd vandaar dat ik gelijk ook de shampoo en lotion besteld had.

G. Dijkhoff – 29 mei 2017
Na het gebruik van de probeertube heb ik Sorion gebruikt bij een hele lastige soort eczeemplek. Tot mijn verrassing gaf het veel verlichting en de tube was te snel leeg en heb ik een grote tube besteld.

L.A Haex – 29 mei 2017
Ik ben tevreden met de Sorion crème!

Anoniem – 29 mei 2017
Het is een fijne creme die goed uitsmeert. Geen vet gevoel gelukkig ik gebruik het bij eczeem. Huid ziet er veel beter uit.

Francis Lachterop – 24 mei 2017
Het is een heel goed product zal het zeker aanraden aan anderen en ik ga het ook bestellen dus perfect.

Anoniem – 23 mei 2017
Ik vind de crème aan de vette kant en niet snel inwerkend. Met dank voor de proef verpakking wens ik u succes met uw bedrijf.

Anita Pater – 10 mei 2017
Ik heb al 15 jaar Psoriasis (handen en voeten), diverse zalven gebruikt, lichttherapie gehad maar niets hielp, tot ik via Facebook Sorion tegen kwam. Wat een heerlijk product, ik gebruik het 1x per dag (snachts met katoenen handschoentjes/sokjes) en mijn psoriasis is op mijn handen zo goed als verdwenen. Voeten gaat wat langzamer ivm het vele eelt. Maar ik wil niet anders meer!

Anoniem – 25 april 2017
Ik gebruik het nu ongeveer een week en ik merk heel erg verschil, de schilfers zijn veel kleiner en dunner. Mijn hoofdhuid is weer een normale kleur. Het enige nadeel is dat de jeuk die ik in het begin had van mijn psoriasis avontuur (om het maar zo te zeggen) terug is. Heel erg vervelend, maar dat neem ik nu maar even voor lief… hopelijk is dat straks ook weg…

Anoniem – 4 april 2017
Na 14 dagen smeren met de Sorion creme prima resultaat. Schilfers en jeuk weg! Als het zo blijft ben ik dik tevreden.

Carlo van Beers – 2 april 2017
Waar ik 5 jaar geleden op mijn arm van voor naar achteren vol stond met psoriasis, kwam ik na 1 hormoon zalf van de doctor er al snel achter dat dit niks op ging lossen! Al snel kwam ik bij kartalin terecht waar op ik binnen een half jaar er helemaal vanaf ben gekomen. Een jaar geleden begon er psoriasis op mijn hoofd te onstaan. En hoewel je daar ook wel kartalin voor kunt gebruiken, is dat ook te vette substantie voor op de hoofdhuid. Toen zocht ik op internet verder en heb ik een tijdje emu shampoo gebruikt omdat dit het wel een stuk rustiger maakt. Alleen werd hier de onderliggende oorzaak niet mee opgelost. Dus ging ik verder kijken en kwam ik bij sorion terecht. Via een verhaal over de ayervedische manier van psoriasis behandelen. Één simpelweg briljant product zowel de shampoo als de head fluid. Gebruik het nu 2 a 3 weken en het is haast weg op mijn hoofdhuid. Hulde aan deze producten!

t baas – 14 maart 2017
Van alles geprobeerd en kwam Sorion tegen. Erge psoriasis op de hoofdhuid en lichter op de ellebogen. Voor op de hoofdhuid Sorion Head Fluid en Sorion Shampoo besteld. voor de ellebogen Sorion creme. We zijn nu 3 weken aan het smeren. de ellebogen zijn schoon. Op de hoofdhuid is nog een beetje rode huid aanwezig maar voor de rest is alles schoon. Onvoorstelbaar wat dit produkt doet. Geen dikke randen meer en heel belangrijk geen jeuk meer. Mijn dochter had op haar hoofd een badmuts gevoel. Alles in verdwenen. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen om Sorion te bestellen.

Gerrit Jan Drenthen – 5 maart 2017
Ik heb al 15 jaar psoriasis En heb ALLES doorlopen ( pillen poeders lichtbaden enz enz ). Proefpakket besteld nu 6 dagen alleen de ellebogen gesmeerd ZO GLAD ALS EEN EI !!! Heb nu maar gelijk 3 tube,s besteld en ga het overal proberen. Heb nu eindelijk HOOP dat dit het is.

Na jarenlange zoektocht en vele middeltjes verder denk ik in dit product het echt gevonden te hebben!- Het ruikt lekker…

Geplaatst door Rianne Bakker op maandag 8 februari 2016

Beoordelingen Sorion

Beoordeling Sorion

Deel uw ervaring met Sorion

  • Tip: omschrijf waarom u het product bent gaan gebruiken, wat u ervan gemerkt heeft en hoelang u het al gebruikt.