Ervaringen met Sorion

Met name van de Sorion Creme hebben wij inmiddels veel enthousiaste ervaringen ontvangen. Er zijn erg veel gebruikers bij die al jaren allerlei andere producten hebben gebruikt en daar nooit geheel tevreden over waren. Wij zijn blij dat wij deze mensen nu kennis kunnen laten maken met de Sorion producten.

Wilt u ook eens een Sorion Creme uitproberen? Vraag een proefverpakking aan!

Beoordelingen, reviews en ervaringen

Wilt u ook uw ervaring delen met Sorion? Deel uw ervaring.

Lia Musters – 27 oktober 2023
Heb een proef tubetje gekocht en 2 weken elke dag gesmeerd , en de toppen van mijn vingers zijn nu schoon , onvoorstelbaar . Jaren allerlei crèmes gehad van dermatoloog niets hielp alleen maar een dunnere huid gekregen . Maar nu geen jeuk geen afbrokkelende huid en open kloven soort psoriasis schone toppen van vingers , duizend maal dank ! Ik ga snel grote tubes bestellen en de shampoo Mvg Lia Musters

Anoniem – 15 september 2023
Proefje creme aangevraagd, gebruikt , en een heel goed resultaat , geen droge huid en plekken van de psoriasis meer in gelaat. De creme nogmaals besteld , en de shampoo , erge psoriasis op hoofd, dikke plekken en heel veel schilfers in haren, met erge jeuk! ! Na een keer wassen al beduidend verschil. Nu na paar keer gebruiken , hoofdhuid zoveel rustiger. Ook de jeuk bijna weg ! Raadt het iedereen aan die eczeem ,psoriasis of ander huidprobleem heeft Wat een fijn spul !!

Linda De Craene Wyseur – 23 augustus 2023
Ik breng de crème één keer per dag aan, en de psoriasis is zienderogen verminderd en op sommige plaatsen helemaal weg. Door het gratis staaltje heb ik het gelukkig mogen leren kennen,en heb ik een grotere tube gekocht. Ook heb ik de shampoo en de lotion gekocht, maar omdat ik niet elke dag de tijd heb om mijn haren te wassen, gebruik ik dat één keer per week. Hartelijk dank voor die goeie producten

Bert Wolf – 5 augustus 2023
Ik heb al jaren psoriasis plekken op enkels, ellebogen, knieën en knokkel op mijn hand. Vooral de plekken aan mijn enkels en onderste gedeelte van mijn onderbeen had ik het meeste last. Erg droge huid, met schilfervorming en vooral jeuk. Dus vaak krabben met als gevolg dat de huid beschadigde (bloeden). Al een aantal producten, waaronder uierzalf, geprobeerd, maar zonder resultaat. Toen ik op internet een advertentie voorbij zag komen en een gratis proeftubetje beschikbaar was, heb ik dit maar eens besteld, ik had er geen illusie in dat het zou helpen. Na enkele dagen de plekken er (dun) mee te hebben ingesmeerd, werd verrassend een verbetering zichtbaar. Ik smeerde 2x daags. Toen de proeftube nagenoeg leeg was, waren al mijn psoriasesplekken, nagenoeg verdwenen. Ik heb een grotere tube besteld, welke ik nu al een paar weken gebruik en ziedaar ….. Alle plekken helemaal verdwenen, geen schilfers, geen jeuk. Gewoon een mooie huid. Ik smeer nu 1x daags en soms vergeet ik het wel eens. Maar het blijft weg. Ben dus zeer tevreden met dit product. Was ik het maar eerder tegengekomen. En……het ruikt ook nog eens lekker.

Ria van der Pal – 25 juli 2023
Ik ben het product gaan gebruiken om de beschadigde huid in de palm van mijn hand te verminderen en eventueel te genezen. Regelmatig aanbrengen. Werkt goed. Ik gebruik de creme nu 14 dagen.

Anoniem – 22 juli 2023
Ben net begonnen met smeren voor mijn gevoel ziet alles er al beter uit ga door met smeren

Jan de Jong – 21 juli 2023
Werkt goed plekken worden dunner jeuk niet zo erg meer Opzich goede zalf,zuinig in gebruik heb ruim 50 jaar psoriasis

Lonneke Passchier – 10 juni 2023
In het begin goede resultaten de schilferplekken werden minder. Na 6 weken wordt het effect minder.

Gonnie Leijdens – 5 mei 2023
Ben er net mee begonnen ,maar volgens mij werkt het wel goed.Het is voor psoriases (hoofdhuid )

Heidi Biesheuvel – 10 april 2023
Hele fijne creme. Ik had huiduitslag van het chloor in het zwembad maar dit hielp heel goed!

Conny Joosse – 31 maart 2023
Mijn huid was na een paar keer smeren schoon mijn hoofdhuid wil niet erg lukken wel geen jeuk meer ook fijn

Anoniem – 4 maart 2023
Had , in de wintermaanden , op mijn knie, een milde vorm van psoriasis. Eerst de 12 ml Sorion repair crème geprobeerd. Hier was ik zo tevreden over , dat ik gelijk de 60 ml heb besteld. Van de ,,plek,, is niets meer te zien…… top product

Steven Roofthooft – 7 februari 2023
Beste, de eerste 3 weken was het effect groot, vooral verzachtend en kalmerend. De laatste dagen heb ik het gevoel dat de psoriasis terug de overmacht krijgt.

Sijbren Hempenius – 3 februari 2023
Voor m’n schilferende gezichtshuid al diverse cremes geprobeerd. De Sorion repair creme gebruik ik nu een maand. Voldoet zeer goed, beter dan andere cremes die ik heb gebruikt. Hoef niet eens meer iedere dag te smeren. Alhoewel dat geen straf is, smeert ook nog eens heel fijn. Voor mij is er nog maar één creme en dat is de Sorion Repair Creme.

Frank Reniers – 2 februari 2023
Na een week zie ik al duidelijk verbetering. Bovendien is de jeuk op plaatsen waar psoriasis zichtbaar is totaal afgenomen. Dit betekent dat de huid herstelt omdat er niet meer gekrabt wordt. Kortom verbazingwekkende resultaten na 56 jaren sporadisch patiënt te zijn.

Jan Bennaars – 2 februari 2023
Pas een week een proef tube in gebruik Zal het zeker nog eenmaal kopenn Het is al wel aan het werken op linker arm op rechter arm nog niet Laat het u weten Gr Jan.

Lutke Schipholt Linda – 1 februari 2023
Erg tevreden mee, vanalles gebruikt maar deze crème maakt de huid echt rustig!!

Anoniem – 1 februari 2023
Teneinde raad met ontstekingen op hoofdhuid ben ik Sorion repaircreme gaan proberen. Binnen een paar dagen waren de ontstekingen verminderd. Ik smeer nu alleen als ik droog plekje voel. Het is waarschijnlijk eczeem of psoriasis geweest waarbij andere middeltjes niet hielpen.

Dominic Bauwens – 1 februari 2023
Beste Zeer tevreden mee ! Zoooo blij dat ik jullie crème heb ontdekt! Vele crème ’s al gebruikt met cortisone onder andere en niets help!! En de SORION crème geeft mij gered thnx Daarvoor ♥️

Anoniem – 1 februari 2023
Na alle positieve berichten van gebruikers heb ik een proeftubetje gekocht. En het klopt, de zalf werkt echt. Gelijk bij eerste keren gebruik merkte ik al dat er verbetering optrad. De schilfertjes verdwenen al snel. Nu gaat het langzamer maar elke dag is er verbetering te zie. Het gaat helemaal weg, daar ben ik van overtuigd.

Anoniem – 1 februari 2023
Al langere tijd heb ik last van psoriasis plekken. Hiervoor al vele zalfjes gebruikt die soms even hielpen, maar vaak alleen maar verzachten. De Sorion crème bevalt mij een stuk beter. Ik gebruik dit nu zo’n anderhalve maand. Mijn plekken zijn nog niet weg, maar het is er wel veel rustiger van geworden. Absoluut het proberen waard!

Anoniem – 1 februari 2023
Het is een dikke, vettige crème die verrassend goed uitsmeert en niet echt stinkt. Na een paar dagen begon ik al verschil te merken, grote rode plekken werden steeds kleiner en lichter van kleur. Ik ben er heel positief over en blij mee.

Tilly Corsten – 1 februari 2023
Ik had een extreem droge voeten wat zich uitte in ontzettend rode randen aan de zijkanten van mn voeten. Door deze te gebruiken zien mn voeten er weer normaal uit 👍

Anoniem – 1 februari 2023
Verzachtend maar niet voldoende om v de droogheid en roodheid af te komen maar blijf het gebruiken

Ton Haverkamp – 1 februari 2023
Ik heb ernstige vorm van Granuloma Annulare op armen en benen, reeds tien jaar. Wordt alleen maar erger. Allerlei zalven van dermatoloog gehad en ook lichttherapie. Niks helpt. Van Sorion een proefflacon besteld en daar positieve ervaring mee. De plekken worden wat rustiger, maar gaan niet weg. Wel is opvallend dat ik de dag erna jeuk heb op die plekken die ik met Sorion heb ingesmeerd. Blijft ook 24 tot 36 uur wat vettig aanvoelen, terwijl ik toch heel dun smeer. Ik hoop voor de toekomst meer baat bij uw creme te hebben. Ik gebruik het nu twee weken om de 48 uur.

Kitty Stoffels – 1 februari 2023
Zeer tevreden over sorion creme . Mijn zeer pijnlijke lip kloven zijn verdwenen . De cortison zalf van arts voorgeschreven deed het niet zo goed en snel .

Anoniem – 1 februari 2023
De sorionproducten werken heel goed. Met de crème was mijn huid al na 1 week schoon. Met de shampoo duurde het iets langer. Ben heel tevreden.

Wil De Jong – 1 februari 2023
Samen met cortison creme en uvbtherapie ben ik er blij mee

Marlies Cruts Merry – 1 februari 2023
Mijn handen waren zo erg aangetast met psoriasis dat er geen vel meer op zat,alleen maar scheuren en plekken waar geen huid meer was.Van mijn dermatoloog heb ik alle medicaties gehad die er zijn, maar niets hielp echt goed.Op mijn been had ik een grote plek psoriasis die helemaal blauw uitzag, niet om met blote benen te lopen.Met de Sorion repair creme waren mijn handen binnen twee dagen weer toonbaar en de pijn was zo goed als weg,alleen moet ik wel de cetomacrogol blijven gebruiken om meer vocht in de huid te brengen.De plek op mijn been ziet er heel goed uit maar ik smeer wel vier keer per dag licht in en voor het slapen gaan doe ik handen en been weer licht insmeren zodat het de hele nacht kan inwerken. Heb al meerdere mensen uw gegevens over deze crème gegeven,zelfs de podotherapeut in het ziekenhuis heeft de gegevens genoteerd.Ik ben zeer tevreden over de Sorion crème ,en ben benieuwd naar de reactie van mijn dermatoloog bij de controle in maart. Met vriendelijke groet Marlies Cruts Merry

Anoniem – 1 februari 2023
Werkt echt heel goed. Binnen een paar dagen waren de jeuk en schilfers verdwenen

Passchier André – 1 februari 2023
Gebruik deze crème sinds een aantal weken , tot nu toe kan ik zeggen dat ik de psoriasis redelijk onder controle kan houden. De klachten verminderen wel met deze crème, dus al met al een positieve ervaring

Anoniem – 3 juli 2022
De product waar ik al jaren naar zocht! Ik kan het alleen maar aanraden,want 90% van mijn psoriasis is VOLLEDIG genezen. Dus bedankt hiervoor 👊🏽

Esther Brondijk – 29 maart 2022
Sinds een tijdje last van psoriasis, vooral op armen en benen. Via de huisarts een crème gekregen. Dit hielp niet. Ik wilde graag iets op natuurlijke basis, en kwam Sorion tegen. De recensies waren veelbelovend dus meteen een proefverpakking besteld. En het werkt echt, na een week of twee merkte ik echt verschil. Mijn plekken zijn nu bijna helemaal verdwenen. Ik ben fan!

Renee van Brabant – 7 maart 2022
Bij toeval kwam ik op dit product toen ik wanhopig op zoek was naar een alternatief voor de denorex shampoo die uit de handel is genomen. Na jaren smeren met zalven en lotions met corticosteroïden kreeg ik een steeds dunnere huid maar ook steeds sneller jeuk en plekken. Sinds ik in de overgang ben heb ik psoriasis op mijn hoofdhuid en op mijn onderarm. Gék van de jeuk werd ik! Je weet dat je niet moet krabben maar soms liever pijn dan jeuk. Ik heb eerst een probeertube besteld omdat ik de recensies te mooi om waar te zijn vond en ben begonnen met mijn onderarm. Na een week smeren werd het al minder en wat het aller fijnste was was dat de jeuk minder werd. Na 3 weken was de plek gewoon helemaal weg! Ik had gehoopt dat de jeuk iets minder zou worden maar dat het weg zou gaan had ik niet durven dromen. Ik smeer mijn arm nog 1 x in de 3 dagen uit voorzorg en omdat ik bang ben dat het terugkomt. Misschien durf ik het later nog minder vaak te doen of te laten. Voor mijn hoofdhuid heb ik later de shampoo en de head fluid besteld maar over de laatste ben ik niet zo tevreden. Mijn hoofdhuid ben ik ook in gaan smeren met de repair crème, wel heb ik de sensitive nu gekozen, en niet te geloven ook mijn hoofdhuid is bijna “schoon” Ik was mijn haar 2 x per week met de shampoo terwijl ik eerder om de dag moest wassen omdat de jeuk ondraaglijk was. Ik zat áltijd te krabben op mijn hoofd en ook daar is de jeuk nu zo goed als weg. Wáárom wordt hier niet iets mee gedaan door dermatologen?! Dit middel zou toch door zorgverzekeraars vergoedt moeten worden? Ik ben voor! Ik heb al 2 andere mensen dolblij gemaakt door ze op dit product te wijzen. Ik hoop dat het verkrijgbaar blijft want ik moet er niet aan dénken dat ik er niet meer aan kan komen. Sorion súper bedankt voor dit fantastische middel en ik zou als ik jullie was echt proberen om dit bij dermatologen op de kaart te zetten!

Medine Sahin – 7 maart 2022
Het is een hele fijne creme, psoriasis is heel moeilijk te behandelen, heb veel verschillende cremes geprobeerd maar Sorion is de enige creme die alles egaal maakt en zelfs de moeilijkste schilfers laat verdwijnen. Ook heb ik gemerkt dat de plekken na ongeveer 2 3 weken beginnen te vervagen en uiteindelijk bijna verdwijnen al is het natuurlijk niet mogelijk dat alles weggaat. Top creme eindelijk iets wat helpt.

Anoniem – 18 februari 2022
Heel goed. Ik had jeuk. Ik smeer de huid van de onderarmen, en de ellebogen. Zo nu en dan ook plekken op de rug (vooral onderin). Na korte tijd is de jeuk verdwenen. Ik gebruik Sorion al enkele jaren. Andere middelen, ook van de huisarts hielpen niet.

Anoniem – 18 februari 2022
Na 2 maanden 2 daags aanbrengen is mijn exceem weg. Huid ziet er nu zo mooi rustig uit. Ben na 2 maanden overgegaan op 1 daags aanbrengen van de Sorion crème, blijf het onderhouden. 100% tevreden klant.

Arthur de Kam – 18 februari 2022
Heel goed. Eindelijk iets wat echt helpt. Ik heb al diverse lichttherapieen gehad die tijdelijk hielpen en daarna net zo hard weer terug kwam. En die vette cremes deden niks. Deze creme is niet zo vet. Met deze creme zag ik al na een paar dagen verschil en begint helemaal te verdwijnen. Echt superblij mee!

Michael Dubois – 17 februari 2022
Heel tevreden over, ik had heel grote plekken en veel en heb 2 grote tubes nodig gehad. Het produkt werkt verzachtend, de schilfertjes verminderden en de huid genas, heeft wel zijn tijd nodig gehad maar volhouden. Ik heb dit samen met darmdetoxen gedaan. Binnen en buitenkant “opkuisen” tegelijk dat is de beste weg naar een genezing voor mij. Wel heel tevreden van het produkt.

Kjell Beernaert – 17 februari 2022
Ik heb al sinds kindsaf psoriasis, vooral op mijn knieën en ellebogen..,dit waren echt verdikte ruwe schilferige plekken ecjt pijnlijk soms, toen ben ik SORION beginnen gebruiken op deze plaatsen 2x per dag en deze dikke plekken zijn volledig weg ! Ik heb daar nu egale huid die glad is zoals Normaal , echt zeer goeie creme en stinkt niet ! Ik gebruik het al geruime tijd en ben echt super tevreden. Ook als ik gwn droge huid heb ik mijn gezicht , gebeurd soms als het koud is en ik veel buiten werk… beetje sorion enkele dagen trekt dit mooi weg. Dikke aanrader

N.P.J. de Jong – 17 februari 2022
Ik werd door iemand getipt over Sorion repair creme. Een probeerverpakking aangevraagd, maar die was niet meer voorradig, toen maar een grote verpakking gekocht. Daar heb ik absoluut geen spijt van! Ik heb al 35 jaar last van psoriasis en heb inmiddels alle denkbare lotions , crèmes, shampoo en gels gebruikt met wisselend resultaat. Ik gebruik Sorion om mijn huid rustig te houden, wissel dat af met bijv. Dovobet gel. Mijn huid heeft het meeste baat bij UVA-B lichttherapie, maar dat kan ik helaas niet al te vaak doen. Sorion houd mijn huid vettig en voedt de huid, waardoor ik nauwelijks meer schilfervorming heb, en het vermindert de jeuk. Ik gebruik het ’s morgens en ’s avonds. Ik ben er erg tevreden over en kan het iedereen aanraden die ook is uitgekeken op die hormoonzalven.

R. Ditters – 16 februari 2022
Ik heb psoriasis en gebruik Sorion crème ter vervanging van de standaard voorgeschreven hormoon zalven. Sorion is effectiever en gezonder voor de huid. Het zou standaard door de dermatoloog moeten worden voorgeschreven. Zeer tevreden over de Sorion crème.

Marcel van Dam – 16 februari 2022
Door mijn psoriasis had ik harde eeltachtige plekken op mijn huid op diverse plekken op mijn lichaam. IK heb de 2 weken de Repair Creme dun op de plekken gesmeerd. De psoriasis plekken werden glad, heel iets rood maar een perfect resultaat. Nu gebruik ik de creme 1x per dag na het douchen.

Thea Hoogeveen – 16 februari 2022
Zéér goed alleen jammer Dat Dé head fluid een plat dekseltje hebt op dik haar gaat dat niet echt lekker maar Dé cremet én shampoo goed tevreden werkt goed.

Chris Van Leerberghe – 16 februari 2022
Gebruik Sorion al jaren en ik vind het een goed product ,
al is het ook geen wondermiddel. Psoriasis is een hardnekkige en moeilijk te behandelen aandoening.

Peter Burgers – 16 februari 2022
Mijn vriendin gebruikt dit nu al enkele jaren één maal per dag. Op plekken waar vroeger dikke schilfers afkwamen, is dit nu veel minder dik en kleiner. Plekken in de bilnaad die vroeger rauw en pijnlijk waren zijn nu mooi geheeld en rustig. Kleine plekjes zijn zelfs helemaal verdwenen.

Hellen Lyle – 16 februari 2022
Niet veel verbetering , moet het zeker 3 keer per dag aanbrengen , anders , droge schilfers. Had gehoopt voor meer.

Jamal El Yahyaoui – 16 februari 2022
Als ik echt eerlijk mag zijn is dit product in al die jaren dat ik psoriasis heb,heeft deze mij het beste geholpen. Nu volledig genezen is het niet,maar een groot verbetering tegenover al die vorige behandelingen die mij heel veel geld hebben gekost! Dus algemeen gezien ben ik best tevreden met het resultaat🤗

Anoniem – 16 februari 2022
Dat werkt zeer goed.

Corien Vierbergen – 16 februari 2022
Hele goede ervaring met sorion!!! Op mijn knieen is mijn psoriasis helemaal verdwenen!! Zo blij ermee.

Aurelie Vermote – 16 februari 2022
Ben sorion beginnen gebruiken enkele jaren geleden. Eerst kreeg ik cortisone crème voorgeschreven van mijn dermatoloog maar na veel gebruik zag ik m’n huid verbranden. Op aanraden van een vriend ben ik sorion gaan gebruiken en ben er super tevreden over. M’n plekken zijn zienderogen verminderd en verdwenen. M’n stiefdochter heeft eczeem en bij haar gebruik ik ook sorion. Haar plekjes verdwijnen na paar keer in te smeren.

Danny Gunter – 16 februari 2022
Tot nu toe de beste ervaring met dit product tegen psoriasis!

Sylvia Van der Sluijs – 15 januari 2022
Ik heb al jaren psorasius onder mijn voet en is dus lastig te behandelen omdat het bijna altijd opgesloten zit in je sokken en schoenen. Als het weer het toelaat draag ik zoveel mogelijk teenslippers om het luchtig te houden. Ik heb jarenlang plante system gebruikt maar dit bedrijf is failliet gegaan en buiten de producten om van dermatoloog weinig tot niks meer kunnen vinden wat helpt totdat ik dit tegenkwam op internet. Heb een monster aangevraagd en gelijk gaan smeren. Is binnen een week vele malen rustiger geworden tot op heden geen jeuk meer en de blaasjes zijn ook weg. Super product natuurlijk weet je het met psoriasus nooit. Het ene moment lijkt het te werken en het andere moment moet je weer op zoek naar iets anders. Maar heb gelijk een grotere tube besteld.

George Vischer – 2 januari 2022
Ik ben het produkt gaan gebruiken vanwege de goede recensies. Na 1 week al goede resultaten, schilfers verdwijnen en huid verbetering. En geen jeuk meer. Ik gebruik het nu al ruim 2 maanden.

Anoniem – 7 augustus 2021
Ik heb erge psoriasis op mijn onderbenen gekregen nadat ik een zalf van de huisarts had geprobeerd. Helaas werkt deze zalf bij mij niet. Ik heb de zalf toch 2x op een dag gesmeerd en na 3 weken nog steeds geen verschil. Erg jammer!

Angela van den Hoogen – 16 juni 2021
Mijn zoontje is 2 jaar oud en heeft ectodermale dysplasie. Dan heeft hij de variant waarbij hij een extreem gevoelige hoofdhuid heeft. De huid heeft vaak wondjes die moeilijk genezen. Ik was tot nu toe elke avond druk met weken van korstjes en die voorzichtig uitkammen. Tot ik Sorion shampoo en headfluid ben gaan proberen. Binnen 2 weken was de hoofdhuid genezen. Mijn zoontje heeft nu een prachtige kindhoofdhuid. Zacht roze en zonder korstjes en wondjes. Zijn haar voelt veel zachter aan. Eerst gebruikte ik de headfluid in de avond en de shampoo in de ochtend. Nu hoeft hij alleen nog de shampoo in de ochtend. Hij heeft dan de hele dag een mooie, zachte huid zonder jeuk. En vooral fijn dat de wondjes zijn verdwenen en daar nu ook gewoon weer haar groeit. Ik heb foto’s van voor en na gemaakt en het is echt het proberen waard.

Anoniem – 20 mei 2021
Ik heb psoriasis sinds mijn twaalfde en was voor 25 jaar schoon maar sinds 3 jaar, is het van hoofd tot tenen. Ik was in behandeling met een dermatoloog en ik heb ALLES geprobeerd maar helaas nooit succes geboekt en ook te veel bijwerkingen. Ik heb vorige week besloten om de Sorion crème en zeep te gaan gebruiken ( 1x per dag) en ik kan het bijna niet geloven… de plekken zijn dunner en lichter geworden. Ongelofelijk!! Ik heb nooit een review geschreven maar dit is een echt bijzonder product! Het is wel best prijzig voor een zalf met kruiden maar is zeker de moeite waard. Ik begrijp niet dat de dermatologen in NL hierover niets van weten… of niets van zeggen.

Anna – 1 mei 2021
Geweldig, al meer dan 15 jaar psoriasis en al van allerlei zalven geprobeerd op basis van hormonen. ik vind dit een heerlijke creme qua geur en ook deze is niet vet. Dus geen vieze plekken in mijn kleding. Ik gebruik de creme sinds 31 maart en smeer 3x per dag. de plekken zijn helemaal verdwenen op mijn ellebogen, in mijn gezicht, rondom mijn navel. alleen de hardnekkige plekken op mijn rug zijn nog niet helemaal verdwenen. ik raad iedereen aan om de repaircreme te gebruiken van Sorion.

J Ten hove – 23 april 2021
Ik ben dit gaan gebruiken omdat ik sporiasis en rosacea in mijn gezicht heb. Waarbij de dermatoloog weinig ksn voorschrijven. Want wat voor het ene goed is… Is voor het volgende funest. Dus op naar homeopathie. En het resultaat is verbluffend…. Ik gebruik de crème op mijn gezicht… En zelfs de ontsteking door rosacea verdwijnt… Krijg bij bezoek dermatoloog…. Compliment zo mooi mijn huid eruitziet… Dus ik raad dit product zeker aan

Jane van der Hoef – 16 maart 2021
Ik kan mijn hoofdhuid met sorion nu goed onder controle houden . Gebruik het al jaren en ben er heel blij mee. Een nadeel : de shampoo kun je heel lastig uit de flacon krijgen ( shampoo is de dik) En eerder zat er een plastic wikkel om de flacon nu een papieren wikkel die helemaal verpulverd onder de douche.

eric van waarden – 19 januari 2021
Sinds ruim een jaar gebruik ik drie Sorion producten. En voor het eerst in 45 jaar ben ik bijna geheel vrij van huidproblemen. Met vooral de shampoo was ik blij. Ik heb al sinds mijn 15e jaar last van seborroisch eczeem. Niets van alle dermatologische producten hielp, hoogstens alleen tijdelijk. Na een maand consequent gebruik van zowel de head fluid en de shampoo was mijn hoofd voor het eerst schoon en vooral ook vrij van roos. Ook de sorion repair creme heeft uitstekend geholpen bij de psoriasis plekken op mijn lichaam. Die zijn helemaal verdwenen. Ik zou deze producten echt aan iedereen willen aanbevelen die last van bovengenoemde huidproblemen hebben. Een natuurlijk topproduct!

Jenny Vuijk – 3 november 2020
Heel erg goed, had hele erge korsten op me hoofd en gebruikte de head fluid nachts en creme overdag en waste me haar om de dag en 20 minuten in laten trekken, heel blij mee alleen kosten zijn stuk minder maar het jeukt nog steeds misschien iemand tips? Wordt helemaal gek van jeuk en kan er niet vanaf blijven, heb het op me hoofd vooral in me nek, hoop dat iemand tips heeft, verlies ook heel veel haar bad lig soms helemaal vol denk dat het ook door die psoriases komt.

Henk Koens – 7 juli 2020
10 jaar geleden door medicijn gebruik Psoriasis gekregen. Na vele jaren met Dovobet gel, Dermovate, clovate van de huisarts te hebben gebruikt wat allemaal niet hielp , ja je huid wordt er dun van! en een hele reeks natuurproducten van oa: Grahams, Dermalex, Zeezout creme, Iso urea MD balsem en nog een hele reeks middelen terecht gekomen bij Sorion creme, proefpakketje aangevraagd en gekregen. Ik was benieuwd, heb vier grote plekken op mijn onderbenen ter grote van een halve vuist en ook een grote plek op de linker knie, uiteraard ook op mijn beide ellebogen zeg maar zo,n 10 tot12 cm lang en 4/5 cm breed. 3 keer per dag smeer ik het dun in. 1e week mwah merk nog niet echt verschil, 2e week ok ik zie een hele lichte verkleuring op de vier grote plekken en m,n ellebogen. En toen ging het hard de 3e week begonnen de plekken echt zichtbaar lichter te worden. 4e week de plekken werden nog een stuk lichter tja de wil om door te blijven smeren werd als maar groter. 5e week de plekken op mijn onderbenen beginnen richting licht bruin aan te raken. 6e week de plekken op onderbenen zijn voor 80/90% verdwenen en er zitten nu alleen wat licht bruine plekken. 7e week de contouren op onderbenen en ellebogen beginnen bijna te vervagen. Ik heb tot nu toe de proefverpakking van 10 gram en bijna 1 grote tube van 60 ml verbruikt. Ja dun smeren en je doet echt lang met een tube. Ik smeer nu voor de 8e week en ga gewoon door. Ja ik ben een blij mens wat is dit geweldige creme.

Jack Grondel – 14 maart 2020
Ik heb psoriasis. Altijd mijn ellebogen en onderbenen waarvan linker erg. Het bekende beeld van geschubde huid, rood en vaak jeuk. 19 -02-2020 proeftube gekocht en geprobeerd. Zeer, echt zeer enthousiast over het resultaat meteen grotere tubes besteld. sinds 25-02-2020 twee maal daags op gedaan. Resultaat? Echt wonderlijk. Bij ellebogen praktisch weg. Benen zeer rustig, schubben weg en blijft weg. Praktisch geen jeuk. Nu nog rood en op sommigen plaatsen nog wat dik maar trekt ook heel langzaam weg. Veel geprobeerd en werkte niet en zo ging ook ik dit met sceptisch tegemoet. Maar echt dit blijf ik gebruiken. Ik geef niet gauw een positieve review en al zeker niet op deze enthousiaste wijze. Maar net als ik onder relaties hiervoor reclame maak moet ik dat ook zeker hier doen. M.v.G. Jack Grondel

Anoniem – 2 maart 2020
Wat een geweldige crème. Ik heb psoriasis al 30 jaar. Verschillende hormoonzalven en lichttherapie gehad. Omdat ik recensies van deze crème had gelezen heb ik een proefverpakking aangevraagd. Geprobeerd op een plek. Wat een geweldig resultaat. Meteen maar een grote tube besteld. Ik gebruik het nu 3 weken, maar na een paar dagen zag je al resultaat. Ik ben heel erg verbaasd dat deze crème zulke goede resultaten heeft. Het verdwijnt helemaal. Huid is super glad. Geweldig. Weg met alle dure hormoon zalven.

Anoniem – 23 februari 2020
Wauw ik kan het nog haast niet geloven. Ik had heel erg psoriasis. Ongeveer 15 jaar mee getobt. Heel vaak lichttherapie gehad en vele hormooncrèmes. Voor smeren van hormoonzalf was het afgelopen tijd té erg. Lichttherapie gehad maar na twee weken begon het al weer en wederom op punt gekomen dat het té erg was om met zalf opgelost te krijgen. Ik moest aan de pillen, eigenlijk al jaren…. toen kwam ik dit product tegen. Toch proberen, eerste tubetje is zelfs gratis! Na 1 dagje zag ik dat er wat gebeurde, na 2 dagen zag ik dat het beter werd, na 3 dagen was het bijna weg en op dag 5 zag je helemaal niks meer. Ik kon het niet geloven. Grote tube besteld om het ook op mijn hele lijf te proberen: na 1 week was alles weg! Ik smeerde 2x per dag maar ging toen het helemaal weg was over na 1x per dag of nog wat minder vaak. Ben nu zoekend hoe vaak nog nodig is om het weg te houden. Ik denk dat het nog minder vaak kan en dat het dan ook wegblijft. Ik snap er niks van dat dit product niet aangeraden wordt door dermatologen. Er zit geen troep in voor je lijf en het werkt zo goed! Ik voel me genezen. Natuurlijk weet ik dat ik de ziekte heb maar aan de buiten kant zie je niks meer. Ik ben zo gelukkig en gun het ieder ander!

Danielle Scherrens – 9 januari 2020
Tja psoriasis is niet te genezen. Heb het al van mijn zeventiende. Ben nu 59. Je moet het onderhouden. Gelijk welke zalf je ook gebruikt je moet blijven smeren. Het verschil is wel dat veel zalven op basis van cortisone zijn. Wat ertoe gebracht heeft dat mijn haar flinterdun is geworden. Sorion is een natuurlijk product. En dus beter voor mijn haar.

Diana Van Meel – 29 september 2019
Ik heb alles geprobeerd de laatste 40 jaar. Geld uitgegeven met massa’s, niets heeft geholpen. Van sorion geloofde ik het ook niet, maar weer maar weer proberen. Tot ik een foto zag van een mevrouw die heel lelijke plekken had en na een maand bijna niets meer te zien was. Toen ben ik beginnen te smeren met sorion, het was ongelooflijk dat ik na tien dagen normale mooie handen terug heb. Het nadeel is dat ik van kop tot teen psoriasis heb en dan gaat me dit vele euro’s kosten. Vind het spijtig dat er mensen met psoriasis zijn die graag ook geholpen willen worden, waarom door deze dure producten in de koude moeten blijven staan. Dit product sorion zou voor ieder van ons betaalbaar moeten zijn. Psoriasis hebben is ongelooflijk erg, waarom moeten de leveranciers rijk worden op de kap van deze vreselijke ziekte. Diana uit Genk.

Mariëlle Blom – 25 augustus 2019
Dit moet ik gewoon delen! Na een paar weken gebruik vd creme op mijn hand met psoriasis, is er heel mooi resultaat! Heel rustige huid en veel minder roodheid en ontstekingen. Tube in de keuken liggen en een paar keer per dag smeren. Heel blij mee!! Heb evt. foto’s van het begin en na een paar weken gebruik.

Michael Koopmans – 19 juni 2019
Ik heb al jaren psoriasis op mijn hoofd en twee grote plekken op mijn onderbenen. In de loop van de jaren allerlei zalfjes en lotions gebruikt ( sommige hielpen een beetje) Via internet op het spoor gekomen van Sorion crème. Ik gebruik het nu twee weken. De plakken en schilfers zijn verdwenen en de huid voelt zachter aan. Nog wel kleurverschil, maar veel minder jeuk. Ik kan dit product van harte aanbevelen. Ik heb gelijk 3 nieuwe tubes besteld. Heel erg bedankt Sorion!

A.k. Van schot – 13 juni 2019
Al vanaf mijn 20ste psoriasis aan knieen en ellebogen en handen. Jarenlang dovibet gel gebruikt wel resultaat maar kreeg hier erg dun vel van! Las op internet over het gebruik van sorion creme. Heb een aantal weken dit als proef gebruikt op mijn ellebogen. Met een goed resultaat. Ben gestopt met de dovibet en geheel over gegaan naar de sorion creme. Ook de overige plekken gaven een goed resultaat, vandaar dat ik hier mee door ga. (gebruik de creme nu ongeveer een half jaar) p.s. de reuk van de creme kon beter, maar dat neem ik op de koop toe!!

Eric Ker – 20 mei 2019
In een woord ongelofelijk. Toen ik erachter kwam dat ik psoriasis had, gegoogeld op remedies, maar het blijkt een auto-immuunziekte te zijn met alleen op recept verkrijgbare zalfjes e.d. Moeilijkdoenerij met hormoonpreparaten en al die ongein. En dan bestel je sorion crème (eind maart besteld) en binnen no time zijn al je problemen verleden tijd! Het werkt binnen paar weken en dan af en toe onderhouden. De plek op mijn knie m.b.v. schuurpapier en sorion weg (alleen paarsachtige plek nog zichtbaar, maar geen verdikking meer). Het kleine plekje bij mijn duim, nagenoeg niet meer zichtbaar. Maar belangrijkste is wel dat de plek in bilnaad binnen week geheeld was, terwijl ik daar al jaren de grootste problemen van ondervond. Constant jeuk en de plek daardoor steeds openkrabben. Heb ervoor zelfs speciaal een wc-douche a 200 euro aangeschaft paar jaar terug om het krabben te verminderen, maar dit is een aanmerkelijk goedkopere oplossing. Ik heb nu alleen nog last van nagelpsoriasis aan mijn vingernagels. Daarvoor gebruik ik sinds september vorig jaar (nu dus 9 maanden) Loceryl voor (tegen schimmelinfectie) en sinds enige tijd nu dus ook sorion crème. Maar voorlopig is dat nog niet helemaal in orde. Maar Loceryl van Galderma kan ik zeker wel aanbevelen voor wie last heeft van nagelpsoriasis. Het helpt beter dan niks doen en je hoeft het maar 1 keer per week aan te brengen.

Anoniem – 8 april 2019
Het helpt voor mijn knieën, ellebogen, maar in plooien van de huid werkt het niet en ook op mijn rug niet, hoop dat u er iets op weet,heb wel de creme weer besteld.

Anoniem – 30 maart 2019
Super creme!! Ook veel geprobeerd. Maar nog nooit zo’n rustige huid meegemaakt nu ik sorion gebruik. Ben enorm blij want ga eerdaags op vakantie en kan nu gewoon een jurk aan zonder dat je witte plakaten ziet op mijn knieën. Jammer dat je het nog niet overal kan kopen in nederland.

Joke de Jong – 22 december 2018
Na 20 jaar kloven in mijn vingers gehad te hebben, ben ik door het gebruik van Sorion crème er na 14 dagen intensief smeren vanaf. Ik eet nu weer dagelijks af en toe gluten ( de waarschijnlijke reden van de huidaandoening. Maar ook zonder gluten te eten, is mijn huid nooit zonder kloven geweest) en tot nu toe blijven mijn vingers heel. Ook de crème gesmeerd op huiduitslag van mijn kleinzoon. Na 1 week was de uitslag weg.

Plonie de Ridder – 21 september 2018
Jarenlang Psoriasis, het ergst op de (binnenkant) van handen. De vellen hingen erbij. Alle middeltjes van de dermatoloog gebruikt, van vele cremes tot aan lichttherapie. Nu: schone en rustige handen zonder kleurverschil. De kwaal is niet weg, je moet het onderhouden maar wat een verschil. Dankzij Sorion.

Anoniem – 20 september 2018
Vanaf mijn 15de heb ik al psoriasis. Ik ben nu 43 en heb erge psoriasis op mijn gehele lichaam, grote plekken op mijn boven en onderbenen, buik en rug. Op mijn ellebogen een paar kleine plekjes. Al jaren allerlei zalven gebruikt, niets hielp of het hielp maar iets. Vooral in de winter veel last van grote plaques wat niet alleen jeukt maar soms ook pijnlijk is. Tot ik Sorion zalf vorige week heb besteld na het lezen van de reviews. Ik dacht het zal toch niet zo zijn dat dit werkt? Vrijdagmiddag begonnen met smeren en de donderdag erna zijn ALLE plekken weg!! Dus binnen 1 week! Alleen nog kleurverschil t.o.v mijn bruinere huid van de zon. Mijn hele lichaam is weer glad, geen jeuk. Ik heb werkelijk gehuild, zo blij ben ik. Ik voel me weer zelfverzekerd. De hoop dat op een goede zalf die zou werken had ik al opgegeven. Dank jullie wel voor deze zalf!! Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben!!

Anoniem – 3 juni 2018
Gisteren de crème ontvangen. Gelijk op elleboog met psoriasis gesmeerd. De schilfers gingen gelijk weg. Dus de rest van mijn psoriasis lijf ga ik ook met de crème te lijf. Vind het wel vet en vraag me af hoe ik dat met kleding moet doen, het moet in mijn lijf, niet in de kleding of beddengoed

Anoniem – 22 mei 2018
Ik heb al meerdere jaren psoriasis op enkele plekken op mijn lichaam, hoofdzakelijk op ellebogen en knieën . Via de huisarts reeds meerdere zalfjes gesmeerd echter het is nooit verdwenen en bleef steeds terugkomen. Bij het gebruik van Sorion merk ik een veel beter resultaat, echter het is niet verdwenen en merk dat steeds nieuwe plekjes erbij komen, b.v. op mijn schouders, bovenbenen, enkels en rug. Ik blijf Sotion gebruiken omdat het resultaat aanmerkelijk beter is.

Anoniem – 29 mei 2017
Heerlijke vette creme. Vooral nu in de zomer. Ruikt niet zo lekker, maar dat is persoonlijk. Zeker een aanrader. Hartelijk dank.

Anoniem – 29 mei 2017
Prima creme en ik ga het zeker nog vaker gebruiken.
Lekker op mn droge benen gebruikt.

a bergen – 29 mei 2017
volgens mij gaat het werken ik heb al een tube besteld.

Anoniem – 29 mei 2017
het verminderd de jeuk en de huid voelt rustiger. De Psoriasis is niet weg maar dit is voor mij al een groot verschil.

H. Maas – 29 mei 2017
na gebruik van alle dermatologische middelen en sorioncreme tegelijk weet ik niet wat n eigenlijk geholpen heeft.

Anoniem – 29 mei 2017
Ik ben Sorion gaan gebruiken tegen mijn Psoriasis plekken. Ik gebruik het nu ongeveer 6 weken. Ik merk een grote verbetering. Al binnen 1 week verdween de plek die ik als proef 2 maal daags heb ingesmeerd. Op mijn armen zijn de plekken nu nagenoeg verdwenen (alleen nog enig kleurverschil zichtbaar). Op mijn benen zijn de plekken hardnekkiger, maar ook daar zie ik veel verbetering. Tot nu toe ben ik erg enthousiast.

Anoniem – 29 mei 2017
Is mij goed bevallen!

A.J. Vreke-Marcus – 29 mei 2017
prima inmiddels een grote tube besteld en ontvangen.

Sanne Rodenburg – 29 mei 2017
Ik heb het proefmonster gebruikt op jeukende huid door de eerste zonnestralen. Ik vond de creme kalmerend voor de huid. Smeert goed uit, geur is acceptabel. Ik vind de kleur niet fijn, het lijkt net of er pus op je huid zit.

K. Nijboer van Middendorp – 29 mei 2017
Hallo, ik geloof dat het helpt. Smeer het niet elke dag op, maar zal het zeker aanbevelen. Als het leeg is haal ik er 1 bij jullie in de winkel. Groetjes!

Will van der loop – 29 mei 2017
Ben het nu ca 4 weken aan het gebruiken en mijn ervaring is zeer positief mijn psoriasis van m’n hoofdhuid is met 95% afgenomen ben dus zeer in m’n sas met dit produkt. Het resultaat van de proeftube had me al overtuigd vandaar dat ik gelijk ook de shampoo en lotion besteld had.

G. Dijkhoff – 29 mei 2017
Na het gebruik van de probeertube heb ik Sorion gebruikt bij een hele lastige soort eczeemplek. Tot mijn verrassing gaf het veel verlichting en de tube was te snel leeg en heb ik een grote tube besteld.

L.A Haex – 29 mei 2017
Ik ben tevreden met de Sorion crème!

Anoniem – 29 mei 2017
Het is een fijne creme die goed uitsmeert. Geen vet gevoel gelukkig ik gebruik het bij eczeem. Huid ziet er veel beter uit.

Francis Lachterop – 24 mei 2017
Het is een heel goed product zal het zeker aanraden aan anderen en ik ga het ook bestellen dus perfect.

Anoniem – 23 mei 2017
Ik vind de crème aan de vette kant en niet snel inwerkend. Met dank voor de proef verpakking wens ik u succes met uw bedrijf.

Anita Pater – 10 mei 2017
Ik heb al 15 jaar Psoriasis (handen en voeten), diverse zalven gebruikt, lichttherapie gehad maar niets hielp, tot ik via Facebook Sorion tegen kwam. Wat een heerlijk product, ik gebruik het 1x per dag (snachts met katoenen handschoentjes/sokjes) en mijn psoriasis is op mijn handen zo goed als verdwenen. Voeten gaat wat langzamer ivm het vele eelt. Maar ik wil niet anders meer!

Anoniem – 25 april 2017
Ik gebruik het nu ongeveer een week en ik merk heel erg verschil, de schilfers zijn veel kleiner en dunner. Mijn hoofdhuid is weer een normale kleur. Het enige nadeel is dat de jeuk die ik in het begin had van mijn psoriasis avontuur (om het maar zo te zeggen) terug is. Heel erg vervelend, maar dat neem ik nu maar even voor lief… hopelijk is dat straks ook weg…

Anoniem – 4 april 2017
Na 14 dagen smeren met de Sorion creme prima resultaat. Schilfers en jeuk weg! Als het zo blijft ben ik dik tevreden.

Carlo van Beers – 2 april 2017
Waar ik 5 jaar geleden op mijn arm van voor naar achteren vol stond met psoriasis, kwam ik na 1 hormoon zalf van de doctor er al snel achter dat dit niks op ging lossen! Al snel kwam ik bij kartalin terecht waar op ik binnen een half jaar er helemaal vanaf ben gekomen. Een jaar geleden begon er psoriasis op mijn hoofd te onstaan. En hoewel je daar ook wel kartalin voor kunt gebruiken, is dat ook te vette substantie voor op de hoofdhuid. Toen zocht ik op internet verder en heb ik een tijdje emu shampoo gebruikt omdat dit het wel een stuk rustiger maakt. Alleen werd hier de onderliggende oorzaak niet mee opgelost. Dus ging ik verder kijken en kwam ik bij sorion terecht. Via een verhaal over de ayervedische manier van psoriasis behandelen. Één simpelweg briljant product zowel de shampoo als de head fluid. Gebruik het nu 2 a 3 weken en het is haast weg op mijn hoofdhuid. Hulde aan deze producten!

t baas – 14 maart 2017
Van alles geprobeerd en kwam Sorion tegen. Erge psoriasis op de hoofdhuid en lichter op de ellebogen. Voor op de hoofdhuid Sorion Head Fluid en Sorion Shampoo besteld. voor de ellebogen Sorion creme. We zijn nu 3 weken aan het smeren. de ellebogen zijn schoon. Op de hoofdhuid is nog een beetje rode huid aanwezig maar voor de rest is alles schoon. Onvoorstelbaar wat dit produkt doet. Geen dikke randen meer en heel belangrijk geen jeuk meer. Mijn dochter had op haar hoofd een badmuts gevoel. Alles in verdwenen. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen om Sorion te bestellen.

Gerrit Jan Drenthen – 5 maart 2017
Ik heb al 15 jaar psoriasis En heb ALLES doorlopen ( pillen poeders lichtbaden enz enz ). Proefpakket besteld nu 6 dagen alleen de ellebogen gesmeerd ZO GLAD ALS EEN EI !!! Heb nu maar gelijk 3 tube,s besteld en ga het overal proberen. Heb nu eindelijk HOOP dat dit het is.

Beoordelingen Sorion

Beoordeling Sorion

Deel uw ervaring met Sorion

  • Tip: omschrijf waarom u het product bent gaan gebruiken, wat u ervan gemerkt heeft en hoelang u het al gebruikt.