Sorion Sensitive Creme

In India gebruikt men Sorion Creme al jarenlang voor de dagelijkse verzorging van de belaste huid en ook voor therapie-begeleidende huidverzorging, want Sorion Creme regelt de pH-waarde en verfrist en verjongt de huid. Sorion Creme werkt bovendien ontstekingsremmend en regenererend.

De ayurvedische inhoudstoffen verzachten ruwe, rode en geïrriteerde huid met onmiddellijke en langdurige werking. Dankzij de speciale combinatie van Neem, Kurkuma, Indische meekrap, Sweet Indrajao en kokosolie is Sorion Creme ook bij de gevoelige huid zeer goed verdraagbaar en uitermate geschikt bij de behandeling van een jeukende en geschubde/verhoornde huid. Voor de therapie begeleidende huidverzorging, bijvoorbeeld bij schubvlecht (psoriasis), neurodermitis, eczemen en herpes, is de Sorion Creme als repair- en beschermingscrème een absolute aanrader.

Sorion Sensitive is een bijzonder milde en voedende crème. Deze creme is zonder parfum en kleurstoffen, hierdoor ziet het er niet zo aantrekkelijk uit en ruikt het niet lekker maar werkt uitstekend! Vooral aanbevolen bij algemene huidirritaties, eczeem, psoriasis en eczeem, maar ook bij alledaagse problemen, zoals kleine brandwonden, luieruitslag en muggenbeten.

Gebruik van Sorion Sensitive Creme

’s Morgens en ’s avonds dun op de aangedane plekken aanbrengen. Gebruikt men de crème meerdere keren per dag, dan kan dit de verzorgende werking versterken. Bij sterk geschubde en rode huid alleen aanbrengen en niet inwrijven. Na het aanbrengen direct zonlicht absoluut vermijden. Ook geschikt voor kleine kinderen en bij zwangerschap. Vermijd contact met de ogen en slijmvliezen. Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwing

Niet in contact brengen met kleding. Het ingrediënt Kurkuma kan uw kleding doen verkleuren. Aangezien dit een natuurproduct is kunnen kleur en consistentie variëren. Dit beïnvloed de effectiviteit niet. Op een koele en donkere plaats bewaren. Inmiddels hebben wij veel reviews ontvangen van psoriasis-patiënten die Sorion Creme succesvol bij psoriasis hebben ingezet. Leest u de reviews er op na!

Sorion Sensitive Creme online bestellen

Sorion Sensitive Creme 125 ml: € 45,95
Online bestellen bij Gezondheid aan huis

Samenstelling en werking van de Sorion Sensitive Creme

Sorion Sensitive Creme is voornamelijk samengesteld uit:

Sorion creme bestellen